Få personlig rådgivning

En pensionsordning består typisk af en opsparing og nogle forsikringer. I Skandia rådgiver vi om begge dele. Og altid med udgangspunkt i dit liv. Du kan ringe til os på 7012 1213.

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at tage de bedst mulige beslutninger om pension og forsikring. Book et møde allerede i dag.

Dit liv ændrer sig typisk, som årene går. Måske bliver du gift. Køber bolig. Eller får børn. Det kan også være, at I går fra hinanden. At du bliver syg. Eller kommer til skade.

Det er blot nogle eksempler på situationer, mange af os kommer til at stå i på et eller andet tidpunkt i vores liv. Og i hver enkelt situation bør du overveje, om din pension stadig matcher det liv, du lever lige nu, eller om der er noget, der skal ændres.

Her kan du læse mere om nogle af de situationer, hvor det er en god ide at se på pensionsordningen igen.

Brug din rådgiver – det er derfor, vi er her

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at tage de bedst mulige beslutninger om pension og forsikring. Med udgangspunkt i dit nuværende liv – og med tanke på den tilværelse, du ønsker som pensionist.

Derfor anbefaler vi, at du taler med din rådgiver, når dit liv ændrer sig. Så kan vi sammen sætte rammerne for forsikringer og pension, så du har en god opsparing, når du går på pension. Og er dækket ind, hvis der sker noget på vejen dertil.

Forbered dig til mødet med din rådgiver

Når du opretter en pensionsordning, skal du tage stilling til disse ting:

  • Hvordan vil du spare op?
  • Hvordan vil du have din pension udbetalt?
  • Hvilke behov har du i forhold til forsikringer?

Hvordan vil du spare op?

Din pensionsopsparing skal sikre din økonomi, når du ikke arbejder mere. Hvor meget du får udbetalt fra din pension, afhænger blandt andet af, hvor meget du indbetaler til pensionen. Men i høj grad også af hvor meget du får i afkast på din opsparing.

I Skandia har vi flere forskellige produkter, du kan spare op med. Hvilken løsning der passer til dig, afhænger af, hvor meget indflydelse du vil have på investeringerne. Og hvor stor en risiko, du ønsker at tage.

Hvilket opsparingsprodukt kan du vælge?

Hvordan vil du have din pension udbetalt?

Du kan få din pension udbetalt på forskellige måder. Udbetalingen kan blandt andet være:

Hvilken pensionstype, der er den bedste for dig, afhænger blandt andet af, hvordan du ønsker din pension udbetalt, når du trækker dig tilbage fra arbejdsmarkedet og dine indkomstforhold i den periode, hvor du sparer op til pension. Der gælder nemlig forskellige skatteregler for, hvad du kan få i fradrag for dine indbetalinger. I mange tilfælde er en kombination en god ide.

Vi anbefaler, at du taler med din pensionsrådgiver om dine muligheder.

Hvilken type pension kan du vælge?

Hvilke behov har du i forhold til forsikringer?

Hvis du har en pensionsordning gennem dit arbejde, vil der typisk være knyttet nogle forsikringer til ordningen. De sikrer dig og din familie økonomisk i tilfælde af dødsfald og sygdom.

Det er vigtigt, at du løbende tager stilling til, om dine forsikringer passer til dine behov, og tilpasser dem, hvis det er nødvendigt.

Hvilke forsikringer kan du vælge?

  • © Skandia 2018
  • 19-09-2018 20:12
  • 1.0.6829.22076:179