Sundhedsforsikringer

Med en sundhedsforsikring hos os giver du dine medarbejdere et stærkt supplement til den offentlige sygesikring. Medarbejderne får adgang til hurtig behandling, hvis de bliver syge eller kommer ud for en ulykke.

I Skandia tror vi på, at en god sundhedsforsikring med hurtig hjælp, når der er brug for det, giver tryghed for medarbejderne og kan hjælpe til mere overskud i hverdagen.

Hvorfor vælge Skandias sundhedsforsikringer?

  • Vi har i Skandia fokus på, at medarbejdere bliver hjulpet hurtigt med professionel privatbehandling.
  • Vores dygtige sygeplejersker og fysioterapeuter tager sig tid til den enkelte kunde, og kan ofte booke tider til fx speciellæge, mens de har medarbejderen i røret.
  • Vi har fokus på forebyggelse, så gener bliver taget i opløbet og ikke udvikler sig til egentlig sygdom og fravær.
  • Medarbejderne har frit valg af behandlere til fx fysioterapi, kiropraktik og psykolog.
  • Stress- og Trivselslinjen giver adgang til anonym rådgivning om bl.a. stress, mistrivsel, skilsmisse eller mobning.
  • Alle Skandias sundhedsløsninger har fokus på et højt serviceniveau.

 

Sundhedsforsikringer

Lifeline Standard

Skandias standard sundhedsforsikring, som giver medarbejderne adgang til god og hurtig behandling. Forsikringen dækker fx behandlinger hos speciallæge, fysioterapeut, kiropraktor, psykolog og hjælp til at navigere, hvis din medarbejder fx skal opereres på et offentligt sygehus.

Læs om Lifeline Standard.

Lifeline Plus

Skandias mest populære sundhedsforsikring, som giver medarbejderne adgang til den bedste behandling hele vejen fra forundersøgelse til behandling og efterbehandling. Forsikringen dækker fx behandlinger hos speciallæge, fysioterapeut, kiropraktor, zoneterapeut, akupunktør, psykolog og operation på et privat hospital.

Læs om Lifeline Plus.

Lifeline Premium

Skandias eksklusive sundhedsforsikring, som henvender sig til direktører, ledere og andre nøglepersoner i virksomheden, hvor kun det bedste er godt nok. Forsikringen dækker, ud over de førnævnte ydelser, fx en udførlig helbredsundersøgelse hvert andet år, behandling ved ophold i udlandet og adgang til online lægekonsultation.

Læs om Lifeline Premium.

  • © Skandia 2021
  • 26-01-2021 10:04
  • 1.0.7400.20084:685