Det handler om at være sund og rask

En sund virksomhed passer på sig selv og sine ansatte. For sunde og raske medarbejdere er bedre arbejdskraft, bedre kolleger og bedre familiemennesker. Og det kan mærkes på arbejdsklimaet, bundlinjen og ikke mindst derhjemme. Det er derfor, vi kalder vores sundhedsløsning for Sund & Rask, for det er kort og godt det, den handler om.

Fordi sundhed kan ses på bundlinjen

I Skandia ved vi, at medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource. De kan være grunden til succes, men også det modsatte. For sygdom og dårligt arbejdsmiljø kan aflæses direkte på virksomhedens bundlinje og er derfor værd at tage alvorligt.

Det er en del af vores DNA at handle, før skaden sker, og tage problemerne i opløbet. I løbet af de sidste ti år har Skandia-koncernen fx halveret antallet af sygemeldinger hos vores kunder via effektiv rehabilitering og frem for alt forebyggende indsatser. Det har resulteret i højere livskvalitet for den enkelte og større effektivitet for virksomheden.

Vi har brugt vores erfaring til at udvikle effektive metoder og værktøjer til at bearbejde stress og til at hjælpe langtidssyge både under sygdommen og med at komme hurtigere tilbage til livet og arbejdspladsen. Kort fortalt har vi fokus på at skabe den bedste arbejdsplads og forbedre din virksomheds resultater ved at rådgive om, hvor du får mest for pengene ud fra virksomhedens behov og indsatser.

Det handler blandt andet om fastholdelse og tiltrækning af medarbejdere og kundetilfredshed, og at dine medarbejdere har mere overskud, trives bedre, har mindre ondt i muskler og led og får større arbejdsglæde. Man kan sige, at arbejdet med sundhed og forebyggelse hos Skandia er en måde at starte en positiv kædereaktion af små forbedringer, der hele tiden bevæger virksomheden og medarbejderne fremad mod en bedre hverdag.

For når alt kommer til alt, drejer det sig om at være sund og rask. Både som virksomhed og som medarbejder. For en sund og rask virksomhed har en god bundlinje og et rart arbejdsmiljø. Og en sund og rask medarbejder er værdifuld både på arbejde og derhjemme. Det er derfor, vi kalder vores tilgang til sundhed og forebyggelse for Sund & Rask, for det er kort og godt hvad, det handler om.

  • © Skandia 2021
  • 22-01-2021 23:34
  • 1.0.7400.20084:685