Arbejdspladsen Skandia

Vi tror på, at glade og sunde medarbejdere skaber de bedste resultater for os og for vores kunder. Som ansat i Skandia har du derfor rig mulighed for at påvirke dine arbejdsopgaver og skabe din egen karrierevej.

I Skandia har vi et mål om at tiltrække og fastholde de dygtigste medarbejdere. Det vil sige mennesker med det rigtige udviklingspotentiale, gode personlige og faglige kompetencer og ikke mindst evnen til at møde de høje krav, vi møder fra både kunder og omverden.

Vi forventer med andre ord meget af vores medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi gode arbejdsvilkår, attraktive personalegoder og rig mulighed for at udvikle sig fagligt og personligt.

I sidste ende handler det nemlig om arbejdsglæde. Derfor vægter vi et godt psykisk og fysisk arbejdsmiljø højt. Og vi gør vores for at skabe en kultur baseret på trivsel, engagement og personlig udvikling.

Sunde og raske medarbejdere er nøglen til succes

Skandias vigtigste aktiv er vores medarbejdere. Og det har afgørende betydning for vores succes, at vi alle er sunde, raske og engagerede i hverdagen.

Det er det, vi hjælper vores erhvervskunder med at opnå. Og det er sådan, vi driver vores egen forretning.

Vi vægter derfor sundhed højt og gør det nemt for alle medarbejdere at leve et sundt liv. Også i arbejdstiden. Vi har blandt andet en kantine, der serverer sunde retter, frugtordning og gratis adgang til fitness.

Balance mellem arbejde og fritid

I Skandia støtter vi op om et balanceret arbejdsliv.

Et sundt liv handler nemlig også om den rigtige balance mellem arbejde og fritid. For når der er plads til begge dele, stiger produktiviteten, arbejdsglæden og effektiviteten.

Det kommer både os, dig som medarbejder og, i sidste ende, vores kunder til gode.

En højt præsterende kundekultur

I Skandia har vi tydeligt defineret, hvilken adfærd vi ønsker at se hos alle medarbejdere:

  • Vi brænder for at skabe mere værdi hver dag for Skandias kunder.
  • Vi motiverer os selv og vores kollegaer til at overgå kundernes forventninger.
  • Vi giver åben og ærlig feedback.
  • Vi er bevidste om vores egen rolle i fællesskabet.
  • Vi arbejder for Skandias fælles mål.
  • Vi deler vores viden og tager ansvar for at søge information

Lønpolitik

Skandias lønpolitik er fastsat af bestyrelsen og godkendt af generalforsamlingen. Den lever op til nuværende regler og lovgivning omkring løn. Og beskriver, hvordan disse regler håndteres i Skandia Danmark.

Læs vores lønpolitik

  • © Skandia 2021
  • 26-01-2021 10:13
  • 1.0.7400.20084:685