Job i Skandia

Vi vil altid gerne høre fra dygtige og ambitiøse mennesker, der har lyst til at gøre en forskel for Skandias kunder. Her kan du se, om der er ledige stillinger. Du er også velkommen til at søge uopfordret.

Tilmeld dig vores jobagent

Fortæl os, hvilket jobområde du gerne vil arbejde inden for. Så sender vi dig en e-mail, når der kommer nye jobs, der matcher nedenstående jobkategorier og adresser.

> Gå til jobagent

Sådan søger du uopfordret

Opret en profil i vores CV-database her.

Fakta om at søge uopfordret

Vi gemmer din uopfordrede ansøgning i op til seks måneder. Får vi et ledigt job, undersøger vi, om det matcher din faglige profil og dine ønsker.

Elev i Skandia

Med et elevforløb i Skandia får du en finansiel uddannelse inden for pension og forsikring. Det tager to år og er en blanding af både skoleophold og praktik i Skandia.

For at gøre den praktiske del af uddannelsen så lærerig som muligt sørger vi for, at du får prøvet kræfter med flere forskellige afdelinger og roller. I hver afdeling får du en mentor, der vejleder og hjælper dig med at blive fortrolig med afdelingens arbejdsopgaver.

Skab din egen karriere i Skandia

Ved at arbejde i forskellige dele af Skandia får du en bred uddannelse. Derfor vil du også blive bedre rustet til at varetage den stilling, som vi forhåbentlig kan tilbyde dig, når din læretid er forbi.

Læs mere om Finansuddannelsen

Finansbachelor - praktik i Skandia

Læser du til finansbachelor, og har du lyst til og prøve kræfter med rådgivning inden for pension? Når du vælger at specialisere dig inden for liv og pension, kan du i 5. semester komme i praktik hos os.

Som praktikant i Skandia, får du mulighed for at prøve dine færdigheder af i praksis i jobbet som kunderådgiver. Du skal blandt andet være med til opgaver som nytegning og ændring af policer, ind- og udbetalinger samt sagsbehandling. Derudover vil du få praktisk erfaring med rådgivning af vores kunder.

Når du er færdig med din praktikperiode, ser vi på mulighederne for at ansætte dig som studentermedhjælper i resten af din studietid.

  • © Skandia 2021
  • 17-04-2021 04:54
  • 1.0.7400.20084:685