AP Pensions køb af Skandia Danmark endeligt

AP Pensions køb af Skandia i Danmark er nu endeligt på plads.

AP Pension og Skandia indgik i august 2018 en aftale, som betyder, at AP Pension køber Skandias aktiviteter i Danmark. Kort før årsskiftet blev købet godkendt af de relevante myndigheder, og her ved årsskiftet er de juridiske forhold nu endeligt på plads. Ud over at AP Pension i 2019 kan fejre sin 100 års fødselsdag, går selskabet derfor også styrket ind i det nye år.

Med underskriften på de juridiske aftaler den 2. januar 2019, går den egentlige sammenlægning af AP Pension og Skandia i gang.

- Jeg glæder mig til at servicere Skandias mange kunder i AP Pension og vise dem, hvordan vi via solide resultater og god service leverer værdi, siger adm. direktør i AP Pension, Bo Normann Rasmussen og fortsætter: Dagen i dag er en stor dag for AP Pension, for dagen markerer, at købet af Skandia Danmark er endeligt på plads, så vi nu i AP Pension har mere end 400.000 kunder, siger adm. direktør i AP Pension, Bo Normann Rasmussen.

Købet styrker ifølge Bo Normann Rasmussen AP Pension på alle områder, og det medvirker til, at de mange kunder også fremover får de bedste pensions- og forsikringsløsninger.

- I AP Pension er vores motto ”din pension – vores ansvar”, og det er et ansvar, vi tager alvorligt. Men faktum er, at konkurrencen på pensionsmarkedet er meget hård, og købet styrker derfor vores markedsposition, så vi også fremover kan imødekomme vores kunders ønsker og behov og ikke mindst lancere nye løsninger og services – alt sammen så vi på bedst mulig måde lever op til det ansvar, vores kunder har givet os.

Hvad sker der nu?

Vi går nu i gang med sammenlægningen af AP Pension og Skandia. Det betyder, at du i en periode fortsat får information fra Skandia, og når der er nyt om din pensionsordning, får du besked.

  • © Skandia 2021
  • 21-10-2021 20:30
  • 1.0.7400.20084:685