Et helt særligt ønsketræ

I shopping centeret Fields i Ørestaden står der et helt særligt træ – et ønsketræ. Et træ hvor børn fra familier, der ikke har så meget, kan ønske sig en julegave.

Ønsketræet i Fields er et træ, hvor der hænger ønsker fra børn i familier, som har svært ved at få pengene til at række. Ønskerne hænger på træet og er klar til, at handlende kan vælge et ønske, købe en gave og give de udsatte børn en god jul. Skandia har de sidste fem år haft en juletradition, hvor medarbejdere hjælper med at indsamle og aflevere gaver til udsatte børn i samarbejde med Barnets glæde, Fields og Amager Rotary Klub.

Julemandens hjælpere

Skandias Idéer for livet Ambassadører hjælper med at indsamle og aflevere alle gaverne og købe de ønsker, som eventuelt ikke bliver valgt af de handlende i Field's. En af dem er Hanne, der til dagligt arbejder i Skandias økonomiafdeling. Op til jul tager hun og en kollega ofte forbi Field's for at tjekke Ønsketræet og de gaver, der er kommet ind – og viderebringe pakkerne.

”Vi hjælper med at skrive ønskerne på de ønskesedler, der bliver hængt op på Ønsketræet. Så kan de handlende i Field's kigge på ønskerne og vælge de gaver, de vil købe og aflevere dem i informationen. Gaverne må koste et sted mellem 100-200 kroner. Tit giver folk også lidt ekstra - måske en tegning fra deres børn eller en personlig hilsen, så det ikke er bare materialistisk”, fortæller Hanne.

En af organisationerne bag Ønsketræet er Barnets Glæde, og vi sørger for, at alle gaverne bliver afleveret dertil. De seneste år har vi også været med ude og aflevere gaverne til børnene, og det har været en stor oplevelse.

”Jeg har været Idéer for livet Ambassadør, siden jeg startede i Skandia, og det er virkelig med til at knytte kollegerne sammen på kryds og tværs. Det siger meget om Skandia, at de engagerer sig. Det gør det sjovere at gå på arbejde”, slutter Hanne.

  • © Skandia 2022
  • 21-01-2022 12:04
  • 1.0.7400.20084:685