Gør din indflydelse gældende i AP Pension

I AP Pension er det kunderne, der vælger bestyrelsen, og dermed er det i sidste ende også kunderne, som er med til at sætte selskabets retning. Kunderne er repræsenteret af delegerede, som vælges blandt kunderne. Og det er også blandt de delegerede, at AP Pensions bestyrelse vælges.

Da du som kunde i Skandia nu er blevet en del af AP Pension-koncernen, har du mulighed for at gøre din indflydelse gældende.

Du kan få meget mere information om valget af delegerede og AP Pensions kundedemokrati her.

Her opdaterer vi løbende nyt om valget. Du kan også tilmelde dig AP Pensions nyhedsbrev på samme side – så får du informationen direkte i din indbakke.

Sådan får du indflydelse

Valget af delegerede foregår gennem valggrupper, og valgprocessen er lidt forskellig fra valggruppe til valggruppe.

  • Valggruppe A1 og B1: Er for dig, der er med i en firmaordning med fem medarbejdere eller flere. Læs mere om valgprocessen her.
  • Valggruppe B2: Er for dig, der enten arbejder i en virksomhed med op til fire medarbejdere, indbetaler privat til en pensionsopsparing eller har en pensionsordning, der ikke indbetales til (en såkaldt fripolice). Læs mere om valgprocessen her.
  • Valggruppe B3: Er for dig, der får udbetalt pension eller løbende udbetaling ved sygdom. Læs mere om valgprocessen her.

AP Pensions generalforsamling i 2019

Foreningen AP Pension f.m.b.a. holder ordinær generalforsamling tirsdag den 9. april 2019 klokken 10.00 på Radisson Blu Hotel, Amager Boulevard 70, 2300 København S.

Alle kunder har ret til at deltage i generalforsamlingen, men det er kun de delegerede, der har stemmeret.

Du kan læse mere om generalforsamlingen her.

  • © Skandia 2022
  • 21-01-2022 11:51
  • 1.0.7400.20084:685