Gør noget godt for andre – med andre

Skandia har netop indgået en aftale med Danmarks største frivilligjob-portal. Vil du også gerne gøre noget godt for andre – med andre? Så læs mere her

En ny undersøgelse viser, at knap halvdelen af alle 70-årige arbejder frivilligt, hvilket er en større andel end tidligere, og i et nyt fremtidsstudie fra Ældre Sagen svarer knap hver femte, at de i høj grad bruger tid som frivillig efter at have forladt arbejdsmarkedet. Det er for mange en bevidst strategi om at gøre overgangen til livet efter arbejdslivet mere smidig og sikre struktur og indhold i den nye hverdag.

Skandia og frivilligt arbejde

Skandia har indgået et samarbejde med Danmarks største jobportal for frivilligt arbejde, frivilligjob.dk. I rådgivningen af kunder, der nærmer sig livet efter arbejdslivet, efterspørger mange kunder nemlig at kunne komme i gang med en anden opgave, der engagerer, og som samtidig kan give nye sociale relationer.

”Vores undersøgelser viser, at særligt vores kunder, der nærmer sig pensionering, kan være nervøse for, hvad tiden skal gå med, når de ikke længere arbejder, og de tænker meget over, om de mister deres netværk, og om de aldrig skal bruge deres kompetencer mere”, siger Peter Holm, der er CSR-ansvarlig i Skandia, og fortsætter:

”Det er fjollet at tabe så mange kompetencer og gode ressourcer på gulvet. Vi taler om mennesker, som har et langt arbejdsliv bag sig og god erfaring – og som i rigtig mange tilfælde gerne vil arbejde frivilligt, og vi oplever, at de ældre får rigtig meget glæde af det selv. Derfor gør vi nu vores til, at flere kan finde et frivilligt arbejde og dermed mere trygt kan gå deres friliv i møde”.

Frivilligt arbejde for alle

Frivilligjob.dk er en hjemmeside, der er tilgængelig for alle, men med aftalen er der en direkte adgang via Skandias hjemmeside. Peter erkender, at muligheden for frivilligt arbejde nok vil være mest relevant for dem, der er ikke længere arbejder, men alle er mere end velkomne til at søge, og der er jobs af forskellig karakter og forskelligt timeforbrug. Kun fantasien sætter grænser.

Skandia, juni 2017

  • © Skandia 2022
  • 21-01-2022 12:37
  • 1.0.7400.20084:685