Højere fradrag i 2016? Indbetal ekstra nu

Et ekstra beløb indbetalt giver dig ikke kun mere at leve for, når du går på pension. Det kan også være en fordel, hvis du vil betale mindre i skat. Fristen er midten af december, hvis du skal nå at indbetale ekstra til en firmapension i år.

Så er det nu, hvis du vil nå at indbetale ekstra på din pensionsopsparing i år og dermed udnytte dit skattefradrag. Se herunder, hvad du skal gøre. Det afhænger nemlig af, om du indbetaler til en privat pension, eller om din pension bliver betalt via din arbejdsgiver og er en firmapension. 

Vil du forhøje dine løbende indbetalinger, skal du kontakte din pensionsrådgiver. Har du spørgsmål til ekstra indbetaling, så klik på linket herunder, og skriv dit telefonnummer, så ringer vi dig op. 

Indbetal til din private pension

Fristen er 30. december
Vil du nå at indbetale ekstra i 2016, skal det ske inden den 30. december 2016. 

Sæt et engangsbeløb ind
Log på via din netbank og overfør det beløb, du ønsker at overføre på reg.: 1670 kontonr.: (dit CPR-nr. uden bindestreg). 

Beløbet vil fremgå af din oversigt på Mit Skandia i løbet af fem dage.

Hvis du overfører et større beløb, er det en god idé, at du kontakter Skandia, da der godt kan gå længere tid, før det vil fremgå af din oversigt på 'Mit Skandia'.

Indbetal til din firmapension

Fristen er midten af december
I de fleste virksomheder er der lønkørsel omkring den 20. i måneden. Vil du nå at indbetale ekstra i 2016, er det en god idé at oplyse det senest i midten af december. 

Sæt et engangsbeløb ind
Giv besked til dem, der administrerer lønnen på din arbejdsplads. De trækker pengene i din løn og sender dem til Skandia.

  • © Skandia 2022
  • 21-01-2022 11:48
  • 1.0.7400.20084:685