Du har noget til gode – tjek det på søndag

På søndag den 28. oktober stiller vi urene om til vintertid og får derved en ekstra time i døgnet. Dermed er det også tid for den årlige Pensionsdag, hvor en samlet pensionsbranche opfordrer alle pensionskunder til at sikre sig, at deres pensionsordning passer til deres aktuelle behov.

Er du eksempelvis klar over, hvor meget du sparer op og indtil videre har til gode? Hvor meget du får udbetalt, når du går på pension? Hvilke forsikringer der er en del af din pensionsordning? Og hvordan du er dækket, hvis du mister arbejdsevnen? Mange glemmer for eksempel, at deres pensionsordning ofte bør tilpasses, hvis de bliver gift eller skilt, får børn, skifter job eller flytter. Eller hvis deres risikoprofil ændrer sig over tid.

Her kan du tjekke din opsparing og forsikringer

Det kan have store konsekvenser, hvis din pensionsordning ikke følger med dit liv, så brug den ekstra time på søndag på at tjekke, at alt er ok. Du kan hurtigt og nemt få et overblik. Du kan tjekke din pensionsordning i Skandia ved at logge på Mit Skandia eller via Mit Skandia app’en. Og hvis du har opsparing flere steder, kan du få et samlet overblik på Pensionsinfo.dk. Det kræver blot NemID og nogle få klik.

Hvis du vide mere om Pensionsdagen, kan du besøge hjemmesiden Pensionsdagen.dk, hvor du også finder forskellige links og værktøjer til at tjekke din pension.

God Pensionsdag!

  • © Skandia 2022
  • 21-01-2022 12:39
  • 1.0.7400.20084:685