Vi er gået i luften med de første digitale forbedringer

Oplev et helt nyt Mit Skandia, der er tilpasset til dig og let giver dig et overblik over dit engagement hos os. Vi har taget det første skridt på en længere digital rejse, vi glæder os til at begive os ud på sammen med dig.

 

I Skandia er vores digitale rejse nu for alvor begyndt. Den 18. januar 2018 gik vi i luften med et splinternyt Mit Skandia.

Tidligere havde vi tre forskellige Mit Skandia-portaler: Privat, Firma og Rådgiver, men nu har vi samlet det hele ét sted, hvor visningen tilpasses på baggrund af den viden, vi har om dig, og den rolle du har. Som Link-kunde kan du nu handle direkte på Mit Skandia i stedet for via LinkBørsen, og Mit Skandia har helt generelt fået en visuel makeover, der let giver dig et overblik over dit engagement hos os.

Vi er imidlertid også gået live med et helt nyt internt kernesystem, og vi vil derfor ydmygt bede dig bære lidt over med os i den kommende tid, hvor vi er præget af ekstraordinær travlhed. I forbindelse med skiftet til det nye system har der nemlig naturligt samlet sig en række sagsbehandlingsopgaver til bunke i den periode, hvor vi skulle overføre data fra det gamle system til det nye. Derudover vil du opleve, at der er et par enkelte ting, der er lidt anderledes, end de plejer i den kommende tid. Vi kan som eksempel ikke udstille opdaterede prognoser for forventet udbetaling på Mit Skandia lige nu, men arbejder på højtryk for at få det lagt på hurtigst muligt. Vi forventer at kunne vise en opdateret prognose i løbet af april 2018. Indtil da vil du kunne se seneste prognose fra 31.12.2017 på Pensionsinfo.dk.

Vi glæder os til at begive os videre på den digitale rejse sammen med dig og til at kunne tilbyde dig de allerbedste digitale løsninger på markedet.

  • © Skandia 2022
  • 21-01-2022 12:16
  • 1.0.7400.20084:685