Sådan vælger virksomhederne deres delegerede i 2021

Som kunde i Skandia har du en stemme i kundedemokratiet. Hvis du arbejder et sted, hvor mindst fem medarbejdere har pension i et selskab i AP Pension-koncernen, har jeres delegerede din stemme med på generalforsamlingen.

I AP Pension-koncernen vægter vi kundedemokratiet højt. Sådan har det været i 100 år – og sådan er det i dag. I praksis er det de delegerede, der repræsenterer alle kunderne og kan stemme på den årlige generalforsamling. Det er ude i jeres virksomhed, at I beslutter, hvem der i år skal være jeres delegerede.

Det er kun de delegerede, der kan stemme på generalforsamlingen. Virksomheder med mindst fem medarbejdere omfattet af en aftale i et selskab i AP Pension-koncernen står selv for at vælge deres delegerede.

Et valg i to grupper

I praksis skal I i virksomheden vælge delegerede i to valggrupper: A1, som repræsenterer arbejdsgiverne, og B1, som repræsenterer medarbejderne. Hvordan valget foregår, er helt op til jer ude i virksomheden.

Fristen for at tilmelde delegerede er den 23. februar 2021 – og den pensionsansvarlige eller kontaktpersonen i jeres virksomhed har fået direkte besked med praktisk information om valget.

Er du en af vores kunder, som ikke arbejder i en virksomhed med mindst fem medarbejdere? Så kan du selv opstille som kandidat til valget af delegerede. Læs mere her. 

Læs mere om valget af delegerede

 

AP Pension forventer at holde generalforsamling den 13. april i København

Foreningen AP Pension f.m.b.a. forventer at holde ordinær generalforsamling tirsdag den 13. april 2021 klokken 10.00 på Radisson Blu Scandinavian Hotel, Amager Boulevard 70, 2300 København S.

I AP Pension-koncernen følger vi den aktuelle corona-situation tæt, og vi følger til enhver tid de anbefalinger og restriktioner, som regeringen kommer med. Når vi tidsmæssigt nærmer os, vil vi melde ud om de konkrete rammer for afholdelse. Følg med i Skandia Update eller på skandia.dk, hvor vi skriver nærmere.

Delegeretmøder 2021

Foreningen AP Pension holder vanligt møder for delegerede hvert år i marts. I år planlægger vi møder for delegerede onsdag den 10. marts i København og torsdag den 11. marts i Aarhus – begge dage om formiddagen. Grundet den nuværende corona-situation vil vi vurdere muligheden for vanlig gennemførsel og som alternativ overveje elektronisk afholdelse. Alle delegerede vil modtage nærmere information herom.

  • © Skandia 2022
  • 21-01-2022 11:21
  • 1.0.7400.20084:685