Skandia samarbejder med 7peaks om en sund livstil

For at kunne tilbyde Skandias virksomhedskunder de bedste muligheder for at arbejde med medarbejdernes sundhed, har vi indgået et samarbejde med 7peaks.

Skandia har længe været på udkig efter en samarbejdspartner, der kunne levere sundhedskampagner til vores virksomhedskunder. Valget er landet på 7peaks, der adskilte sig fra andre leverandører ved at have et produkt, der er gennemtestet og gennemført i flere større virksomheder med stor succes.

”Vi ønskede i høj grad en løsning, hvor data kunne underbygge, at medarbejderne holder fast og ikke falder fra i så høj grad, som vi har set ved andre løsninger. Derudover kunne 7peaks påvise en positiv ændring hos deltagerne, efter kampagnen er gennemført. En af styrkerne ved denne løsning er, at den er enkel at tilgå for medarbejderne, og at alle medarbejdere får deres eget individuelle udgangspunkt, så alle føler de kan være med uanset niveau og sundhedstilstand,” fortæller Annelene Plüger, forretningsudvikler og produktspecialist for sundhed i Skandia.

Skandias medarbejdere har testet på egen krop

I forbindelse med opstarten af samarbejdet testede Skandia internt et kampagneforløb med 7peaks, hvor medarbejderne i seks uger gennemgik et skræddersyet forløb, koblet op på Skandias værdier og kultur.

Jesper Nyholm, CEO og stifter af 7peaks udtaler om samarbejdet med Skandia:

”Det er fantastisk at arbejde sammen med virksomheder, der har modet til at teste nye og innovative trivselstiltag på egen krop. Samtidig er vores fælles indsats et vigtigt opråb om, at det måske er vejen frem at fokusere på et holistisk mind-set til trivsel fremfor de meget fragmenterede tilgange, hvor det enten er kost, motion eller mental trivsel der står alene og bearbejdes. Det har været spændende at se, hvordan en organisation som Skandia kan kombinere egne værdier og identitet med en stærk inkluderende storytelling inden for trivsel uden løftede pegefingre.”

Med disse egne erfaringer fra vores interne kampagne, har Skandia et stærkt grundlag for at rådgive virksomhedskunderne og hjælpe dem med at igangsætte en stærk sundhedskampagne.

  • © Skandia 2022
  • 21-01-2022 12:26
  • 1.0.7400.20084:685