Skandia tilbyder online stressbootcamp i samarbejde med Leadersuniverse

Vi kan ikke komme udenom stress, når vi taler om arbejdsmiljø, sygefravær og trivsel. Som et led i Skandias indsats mod stress, har vi indgået et samarbejde med Leadersuniverse om en online stressbootcamp.

Sammen med Leadersuniverse med psykolog Mette Holm i front, har Skandia været med til at forme en stressbootcamp, som består af små daglige podcasts, der på en let måde giver værktøjer og viden som hjælper med at forstå og tackle stress.

Målrettet stresshåndtering i hverdagen

Leadersuniverse har med deres stressbootcamp et produkt, der giver Skandias kunder mulighed for at lære at tackle stress bedre, når det passer ind i deres hverdag. Annelene Plüger, forretningsudvikler og produktspecialist for sundhed i Skandia, fortæller om produktet:

”Kunderne får med stressbootcampen indsigt i, hvad stress handler om og hvilke mekanismer, der går i gang, når man rammes af stress i mere eller mindre grad. Derudover er de daglige podcast bygget op af øvelser, som alle er nemme at tilgå og som langsomt hjælper med at håndtere stressen. Forløbet varer 21 dage, og kunden kan undervejs ”starte forfra” eller høre specifikke podcast igen, der alle er mellem 10-20 minutter.”

Forebyggelse og behandling

I Skandia har vi fokus på forebyggelse, der gavner virksomhed, medarbejder og bundlinje. Derfor er Leadersuniverses produkt et rigtig godt match, da vi både kan tale om forebyggelse og behandling.

”Med stressbootcampen har vi fået et tilbud, der kan hjælpe vores kunder, hvis de begynder at føle sig stressede og presset i hverdagen, og et tilbud der, sammen med vores andre indsatser, kan hjælpe kunder, der allerede er ramt af stress. På den måde griber vi og hjælper vores kunder godt igennem et muligt stressforløb ” fremhæver Annelene Plüger.

  • © Skandia 2022
  • 21-01-2022 13:16
  • 1.0.7400.20084:685